Tummis

Idag är det ju fredag o fredag innebär ridning. Idag hade jag Tummis o idag är det bara 2 ggr kvar. Vi skulle rida till en liten padock o ha vägen tid som framridningen. När vi kom in tid red vi fram I trav I båda varven o han skötte sej perfa. Sedan var det gallop på fyrkansspåret I båda varven o han skötte sej perfa där med! Sedan red vi hem samma väg. Efter det skrubbade jag rent Sockans spiltvägg som var rejält smutsig.
Gammal bild på mej o Tummen

E.l.f













Vissa bilder har kommit på fel håll, hehe...

Europakväll

Det här inlägget skulle jag igentligen skriva igår, hehe...
 
Men när jag kom till skolan igår kom jag på att jag hade glömt  nycklarna hemma. Så jag skrek:
-FAAN! JAG GLÖMDE NYCKLARNA HEMMA!!!
Såå typiskt mej... Som jag skrev hade vi i förrgår en melodifestival o vi fick veta vilka som vann. Viktor o Johan vann hela grejsen! Jag o Julia kom på delad andra plats med en grupp som hetter GEEM (Gustav, Elias L, Elias A o Markus S).
 
Men efter skolan kom jag hem med min pennvässare för den såg så tråkig ut. Den behövde en liten "makeover". Har typ komit halvvägs nu. Jag gick tillbaka till skolan vid halv 6-tiden för att vara i skolan kvart i. Vi skulle n'ämligen ha en s.k. Europakväll. Alla hade gjort varsity liten powerpoint med 2 bilder om sitt land som sedan Gunllia (min lärare) satte ihop Jag hade Tyskland o var sist i hela bildspelet. Jag o Cecilia sprang upp en gang till fikabordet för att sno lite fika i en bruk till mej, Cecilia och Johanna. Vi satte oss i ett träd o hade det najs med sällskap av myror, myror o myror. Jag stanna i alla fall ute med mina kompisar tills 21:00.

HAPPY FÅR TIS WÅNDERFULL GREJS!!!!!

Denna WÅNDERFULL GREJS är att jag kan nå min älskade bilder!!!! Se inlägget innan för att se vad som hände...
Jag, Julia o Cecilia satt i ett träd utanför "skolgränsen" igår. Vi såg inte att trädet var bombaderat av minisniglar förrän det var en mosad på mitt ben o en på Cecilias hals. Efter det sprang vi där ifrån, hehe. I några veckor har vi övat inför femmornas "melodifestival". Men det har gått lite sådär i våran grupp, så jag o Julia bestämde oss för att göra en egen låt på två lektioner. Det blev asbra enligt mej! Men igår hade vi i alla fall tävlingen o vi ska få veta vem som vann idag!
Mer om dagen kommer i kväll...

BLOGGRAPE

Heter det så? //CECILIA

Orientering

Idag hadde vi lite basic saker på lektionerna som matte o kemi. Jag tror att det var den sista kemilektionen fär 5:an om jag inte har helt fel. Men hela eftermiddagen har jag varigt ute med. Även på skoltid. Jo, vi skulle ha en 2 timmars orientering ute i skogen. Jag o Julia hade bestämt oss för att springa tillsammans. Men när vi hade börjat att springa mötte vi Johan o Jesper som vi sedan sprang med. Skolan förra rekord var 37 min. Men det var typ 3 st grupper som slog det! O alla i hela klassen var bättre än 5F's bästa tid! Jag hade bestämt mig igår att jag skulle jogga ett varv runt tjärnen idag. Men vi gick hem till mej för att lämna väskorna o byta om. Vi börja med att ta ett iskallt dopp i tjärnen o sedan sola i 20 min. Jag blev inte det minsta brun... Inte röd för den delen häller. Men det blev inget joggande runt utan typ snigelfart, hehe... Under tiden filmade jag nåra ecip fiömer som typ har dödat min stackars lilla mobil. R.I.P säger jag. Nu kan jag inte nå mina vackra bilder längre... Sedan trampade jag i en vattenpöl med lera. Mysigt... När varvet sedan var klart gick vi hem igen där vi träffade på Johan o Axel i 4:an. Det fanns typ en snurrgunga där som var bobaderad med getingar. Jag tror också att jag, Julia o Johan ska ut imorron oxå, men aja.

Haul

Igår var jag inne i Lidköping med mamma o kom på att jag behlver lite mer sommarplag, då typ alla mina är för små.

















Trött

Nu har jag precis vaknat o jag kom på att jag inte skrev ett inlägg om igår. Jag var i skolan o gjorde lite basic-saker lixom. När jag kom hem gick ut o fotade blommorna på Sakura-träden som blommar för fullt. Ni kan se mina favvobilder i förra inlägget. Eftersom det var fredag så skulle jag till stallet för att rida. Det blev Yellow den här gången. Inte det roligaste... Hon var jättetrög i traven o i framridningen. Riktigt ovanligt för Yellow som alldrig kan vara lugn. Men det vara inte så länge för när vi gick ut på volterna så blev det en väldans fart. Vänster varvet gick bra med en välldans fart. Höger varvet var inte så roligt för henne. Innan galoppfattningen gick hon i sidled o var jättetaggad för en ny galopp. O bara jag snuddade med skänklarna kom hon fram i galopp. Hon var ändå jätteduktig. När jag kom hem från stallet packade jag för att sedan åka till mormor o morfar som jag är hos nu.
Gammal bild. Hon har stubbman nu.

Våren

Nu hade jag tänkt att ladds upp lite bilder på mina favoritbilder för iår. Det bilden som kommer först är min absoluta favorit!




Prov o Marre

Idag har vi haft prov på kroppen. Det gick super skulle jag tro. Men jag började inte blugga för änns i tisdags, hehe. Men jag nötade i allt och kom ihåg det jag skulle komma ihåg. Vi hade matte med typ med att typ mäta vinklar och kemi med grundämnen. Det var väll okej... Det roligaste på dagen var väll idrotten där vi görde någon freespee-match. Men SStellaeingde mig efter skolan och undrade ifall jag ville följa med till Marre på Stora torp. Drt bar väll klart att jag ville det! Så nu har jag äntligen träffat Stellas skötponny som heter Marwin. Vi börja med att ta in honom från hagen där min all-time-favourite häst, asså Trevor! Han var typ helt borta när vi höll på att borsta honom. Hö är ju hans största kärlek. Det fanns en liten mops som heter Biffen och någon Schäffer som jag inte vet namnet på. Men det var najs där.

E.l.f

Tjenare!
Jag surfade in på elf's sida o tog o beställde några saker. Jag var så dum så jag glömde rabattkoden, eller jag visste inte att den fanns...

Lip stain: pink petal £2.50
Eyelid primer: pearl £1.50
Tone correcting powder: shimmer £3.75
Correcrive concealer: nuatralise & brighten £3.75
Jag är lite osäker ifall jag faktiskt fick med concealern i beställningen...

Plats: bänk utanför skolan

Nu har skolan precis slutat och jag sitter på en bänk med Sadde o lyssnar på musik med en lång sommarklänning. Vi har haft några mattediagnoser och fixat med vernissagen som ska var om en kvart. Boring. Vi hade oxå musik där jag o Julia (missjulia.blogg.se) fortsatte på våran låt som typ är klar.Jag har även typ bestämt att jag måste köpa saker från Elf (eyeslipsface.com.uk). Nu har dom äntligen inne ögonskuggsprimern i lagret!

Tävling hos Cecilia!!!

Hos Cecilia på ceciliakjaerbeck.se kan man vinna en jättefin design gjord i ps av Cecilia! Läs mer på hennes blogg och var med vet ja! Men jag ska vinna!!!!!

ponnymuppis.blogg.se

Här kommer det överlägstet komma upp hästrelaterade inlägg. Bara så att du vet. Jag blir glad av beröm, sur av hat. Haters e bara avundsjuka.

RSS 2.0