Jävligt oaktiv

Nu har jag vart asoaktiv med det kan bero på att jag har ett jävligt tråkit sommarlov. Jag har sovit, slappat o vart på en paddlingskurs där jag har plumsat i vatten med min ända jacka jag hade med mej. Vi har även lekt Titanic då alla satte sej på kanoten så den sjönk. Det har värkligen vart asroligt men det e inget intressent att skriva om.Nu e det så att jag kommer ändå ha ett roligt sommarlov om ni inte trodde det. London i 4 härliga dagar o Ranchens i 7 superfantasdiska dagar.Jag har även passat på att spräcka min skärm hos mormor o morfar. Jag e seriöst konstig, det e ju seriöst omöjligt att spräcka en samsungskärm. Jag har oxå vart på PRK med nästa Cec o Jolly där jag träffde på lilla Seeb.

Ridningen idag o igår

Igår:
Jag åkte till stallet o trodde vi skullle hoppa. Men det gjorde vi tydligen förra gången då jag inte var där... Så jävla besviken jag blev. Jag gick o bytte om o gjorde iordning Tummen. Vi tog en sväng ute i det fria o red in i en liten paddok. Ganska direkt efter vi hade gått in i paddoken skulle vi komma upp i trav. Som ni kanske har läst i de tidigare inläggen har jag (tror jag) skrivit att han e aspigg. Det blåste ganska mycket o vid varje vindpust började han att öka. Han var dessutom ganska svår att få ut i hörnen o man fick ta tag asmycket i yttertygeln, trycka till med innerskänkeln o luta sig asmycket utåt för att han skulle gå ut i hörnen. Men såå enkelt var det inte när han springer i hörnen. Efter ett tag när de flesta hade fått till det med hästarn afattde vi galopp. Han var aspigg, som sagt. Men Sandra ville att vi skulle galoppera ännu mera. Det blev inte enklare att kontrollera Tummen då. O sedan skulle vi upp i lätt sits; vilket inte förbättrade saken. Men jag e ändå asnöjd med lektionen.

Idag:
När jag kom till stallet hade jag typ bestämt att jag skulle ha Cindy, men jag fick Ross... Senaste gången vägrade han att böja på sig. Men det gick förvånansvärt bra idag! Han var ju såklart pigg, men det e sådana hästar jag gillar. Goldie hade ställt upp ett hinder o en bom 5 meter innan hindret på ena långsidan. På andra långsidan ställde alla upp sig i ett led. Jag var typ i mitten med Madicken framför o Yellow bakom. När Madicken precis hade börjad blev han astaggad o trippade o tryckte in sig mot väggen. När vi väl fick börja så fick vi vänta med att börja trava till jag hade vänt upp mot långsidan eftersom att han kunde få uop tempot för mycket så att jag tappade kontrollen. Men han var jätteduktig! Det ända felet var att jag tittade ner på hindet istället på att titta dit jag skulle. Men vi gjorde detta en gång till i trav o en gång i galopp o ham skötte sig utmärkt alla gångerna!

Bara för att jag vill skriva ngt

Idag har varit första dagen på sommarloveto jag har vart med Stella o mobilnördat.

PRK

Efter skolavslutningen idag åkte jag, Cecilia o Johanna till PRK, Partille ridklubb. De skulle ha gymkana o fick Mr. Perfect. O sedan fick jag tag I en najsig person som heter Seba o hon har en asfin hast som heter Foxi.
Fina lilla Cecilia som biter på sin tröja
Siten e asful pga att han tog en JÄÄÄÄÄÄÄTTESKUUUUUUTT
O detta e Seba. Här tog han oxå ett JÄÄÄÄÄÄTTESKUUUUTT
Johanna e så fin när hon hoppar
Mr. Perfect

Rodeo à la Cindy

Dagen börjar med att Cecilia o Stella har spammat typ hela natten i en kikchatt där jag e med i. Jo, men igårkväll undrade Cecilia om jag kunde göra en kikchatt med min najsiga kompisar (Stella o Tyra).

Men jag åkte till stallet för att jag skulle rida. Jag fick Cindy. Gruppen innan red barbacka o då frågade jag Goldie (min ridlärare) ifall vi oxå kunde det. Så det belv att typ alla red barbacka. Vi körde slalom o cavaletti. Där skötte hon sej asbra. Men när vi skulle köra den sista traven gick hon bara in på medellinjen. Så jag tog tag i tygeländen o slog till några gången för mycket så hon började bocka. Varför jag inte hade något spö var för att hon e spörädd. Men som tur va så hände min fötter 10 cm nedan för hennes mage så jag kunde hålla mig fast på det sättet. När hon bockade den sista gången hamnade jag på halsen o trodde att jag skulle ramla av o ha en hov på magen. Men så vart det inte.

Nu ska jag in i duschen för att sedan åka till Tjörn o fira mormors 70-årsdag!

Stora Torp

 

Bäst 

Swäääg

Borås kommer att invaderas av 5D!!!!

Nu sitter jag o Johanna på bussen till Borås stadsbad.

Bada bada badaaa!!!!

Idag har började dagen att jag fick veta att vi skulle bada idag, o jag som hade inga badkläder med mej! Så jag fick sitta en hel mattelektion med en diagnos o några jädrans uppgifter. Men till min tur så slutade vi 10 min tidigare, alltså 40 min rast. Men jag o Sadde stack hem till mig o hämtade min bikini. Vi ska ha typ en "olympiad" på fredag. Jag, Sadde o Markus E är då gruppledare för Peru o det var massvis med småungar i våran grupp. Så idag skulle samlas idag o göra flaggor o hejjaramsor. Ungarna kladda asmycket på borden så vi fick ta bort det under lektionstid. Men på gympan så gick vi "olympiad-rundan" o sedan vöntade tjärnen på oss.
 
Nu sitter vi i ett träd och har fika.

Fotar

Hej, hej! Cecilia här. Vi är ute och fotar. Hanna har ramlat av en gunga, smidig flicka.
Kolla in min blogg: ceciliakjaerbeck
se !!




Lite random grejs

Halloj, halloj!
Här sitter jag o gottar mej i solen på en stooor gräsmatta o väntar på att Cecilia ska komma. Men jagvhar vart i stan o åkt Segway o vart inne en scary ubåt. De har vart så himla mycket folk med regnbågfärgade saker på sej, typ hälften av alla jag jar sett. Fast det är ju typ HBTQ-grejsen idag o jag var väll på en av de ställerna det skulle vara.

~JUNI~

Jag e så efter men jag har märkte inte förresns igår att det e juni...
Men några najsiga saker man hoppas på:
●Att tjärnen jag bor vid ska bli varm
●Att det ska vara toppenväder
●Att vi får hoppa på sista ridlektionen
●Att jag inte ska skämma ut med totalt på skolavslutningen
Det finns tusentals med saker jag önskar mer men de orkar jag inte att skriva, hehe...

Bjuder på en bild på hästarna jag har önskar på ridlägret. Dollar e tyvärr till salu så jag kanske inte får honom, men visst e de fina?

ponnymuppis.blogg.se

Här kommer det överlägstet komma upp hästrelaterade inlägg. Bara så att du vet. Jag blir glad av beröm, sur av hat. Haters e bara avundsjuka.

RSS 2.0